"Suami tanya awak pakai apa? lain sungguh rasa ni" senyum jer untuk soalan tu" - Mira

DAH CUBA MACAM-MACAM PRODUK TAPI MASIH LAGI LONGGAR DAN TIDAK MENCENGKAM.

Keputihan Hilang pakej sekali ketat - Sis Diana

Apa PUNCA Title of the document Miss V Longgar

Tahukah anda, sebenarnya tidak pernah timbul istilah seperti faraj yang β€˜ketat’ atau β€˜longgar’. Namun hanya, keupayaan Miss V untuk meregang dan merapat kembali terbantut akibat beberapa faktor yang tidak dapat dielakkan, seperti:

Faktor Usia

Sebaik memasuki usia 35-an, anda mungkin akan terasa perubahan berlaku pada faraj anda. Ini disebabkan oleh penurunan kadar estrogen dalam tubuh badan semasa anda makin menghampiri fasa menopaus. Akibatnya, faraj anda akan menjadi:

Lebih nipis
Lebih kering
Kurang asidik
Tidak lagi fleksibel
Kurang elastik

Perubahan ini akan menjadi lebih ketara sebaik sahaja anda mencapai tahap menopaus.

Faktor Kelahiran bayi

Melahirkan bayi juga memainkan impak yang besar sebagai penyebab faraj menjadi longgar. Ini kerana otot faraj akan meregang secara maksimum untuk membolehkan bayi keluar melalui saluran kelahiran.

Selepas melahirkan, anda mungkin akan perasan yang faraj anda sedikit longgar berbanding sebelum ini. Namun usah khuatir, ia adalah sesuatu yang normal dan ia akan kembali merapat selepas beberapa hari bersalin. Namun, ia tidak mungkin sama seperti dahulu.

faraj akan menjadi semakin longgar apabila kelahiran bayi anda yang seterusnya. hal ini akan menjadi makin serius jika anda tidak lakukan sesuatu untuk menguatkan otot faraj.

Kesan yang lebih teruk apabila faraj tidak lagi mengcekang dan pengecutan tidak belaku. inilah yang dikatakan faraj longgar, hubungan bersama suami pun akan menjadi semakin kurang apabila si suami tidak lagi merasakanya.

Adakah Anda Ada Masalah Seperti Di Bawah

Miss V Longgar

Kentut Faraj

Kurang Nafsu

Sakit Selepas Bersama

Senggugut

Keputihan

Masalah seperti di atas PERLU diatasi dari sekarang, kerana akan menyebabkan belaku perceraian, main kayu tiga, bergaduh, dari hal kecik boleh jadi besar.

Penyelesaian bagi masalah tersebut dengan JUS Berry Expert Touch (Pakar Sentuhan), ianya mudah, jimat dan yang paling penting kesan yang baik selepas 4 hari. amalkan untuk kekal MISS V seperti anak dara di usia 50an.(π“π„π‘ππ”πŠπ“πˆ)

FEMININE WASH QUEENITA bantu MENGETATKAN FARAJ menjadi sempit mencengkam sehingga size jari kelingking.

Macam mana Cara Guna yang Betul & Berkesan ?

Spray di tangan 1-2 kali picit, Gosok pada tangan dan terus gosok pada bahagian miss v dlm 5-10 saat. Gosok di sekeliling bahagian Miss V.

Biarkan selama 15 saat selepas guna Queenita. Terus Basuh dan bilas dengan air bersih.

Bersihkan dengan kain yang bersih dan lap sehingga kering.

Untuk Title of the document Minggu Pertama Amalkan Setiap Hari .

Dan Title of the document Minggu ke 2 boleh amalkan 3-4 kali seminggu sahaja .

Konsisten guna untuk kesan yang Title of the document TERBAIK !!

.............................................................................................................

Siapa Yang perlu Title of the document Amalkan Feminine Wash Queenita ni ? Tentunya wanita yang nak sentiasa Title of the document Miss V ketat termasuk lah sis, nak ketat mencengkam kan ??

Dapatkan

Jaminan Pulangan Wang 100% jika tiada berpuashati..

Jika anda rasa ini tidak berkhasiat selepas membeli. Kami beri jaminan pulangan wang anda 100%