STRESS SANGAT !!

Sampai suami tegur cik V keputihan dan berbau. Macam mana ni !!!

Kini BUKAN lagi Rahsia !!

​Bagaimana Wanita Malaysia Berjaya Merawat Masalah Miss V ! Dengan Hanya Guna Feminine Wash LB ni Sahaja ...

Hanya Sembur2 Je untuk dapatkan Miss V Mantap & Bebas dari Penyakit !!

Kesan Seawal !!

WAJIB Title of the document untuk Wanita yang alami

PERHATIAN

Jangan ambil MUDAH  dengan  masalah Miss V Anda

Sis BAHAYA.. tolong ambil SERIUS dengan aset kita !!

🍍 Segan nak bersama
🍍 Suami tegur miss v berbau
🍍 Rutin harian tertanggu
🍍 Nak pergi kerja pon tak selesa
🍍 Gatal sampai pedih melecek
🍍 Miss v semakin hitam
🍍 Suami komplain longgar
🍍 Suami dah tak bernafsu lagi

Cegah Sebelum Terlambat

🍓 Menghilangkan keputihan
🍓Mencerahkan & menjadikan miss v semakin pinkish
🍓Menghilangkan bau
🍓Menstabilkan period yang tak teratur
🍓Menghilangkan gatal-gatal & daki di celah peha
🍓Mengembalikan keanjalan aset
🍓Perapat Miss V
🍓Mengurangkan ” Period Pain “

girl, portrait, black and white

Diciptakan untuk membantu rawat masalah Title of the document "Dalaman Wanita"

Feedback Dari Customer

Bila anda Happy, kami turut gembira dalam membantu.

Cara Guna LB Feminine Wash

Bila guna dengan cara yang betul, kesannya pasti akan Mantap selepas mengamalkan.

Hari ini adalah hari Bertuah anda!

Jika order sekarang, kami berikan 4 Special Freegift bernilai RM45 secara PERCUMA!

Promosi Sah untuk Order Hari ini 03/12/2020 Sahaja!

LB Feminine Wash Mempunyai Jaminan 'The Ultimate Double'

200% Money Back Guarantee!

Kami menjamin Title of the document LB FWash 200% selesa dipakai , tidak melekit, mengembalikan Miss V sihat & banyak lagi kebaikan, oleh itu jaminan wang akan dikembalikan 200% tanpa banyak soal…

Order sekarang, dan berpeluang untuk dapatkan Title of the document Cincin Emas 916 Title of the document . Dapatkan SEKARANG !!

Pilihan Ditangan Akak,Gembirakan Title of the document Suami Dalam DIAM!

Promo Tamat Dalam Masa

Promosi Terhad .. Rugi tak rebut !!

Dapatkan “ 2X Freegift ” bila anda beli ONLINE !!

Soalan-soalan Lazim (FAQ)

Kami Sedia Membantu

Biasanya proses penghantaran mengambil masa 1-3 hari bekerja bergantung pada lokasi penerima

Postage kami dibuat setiap hari kecuali Isnin & cuti umum, menggunakan servis kurier City Tlink & Ninja Van.

Ya, boleh. Sila email kepada kami atau hubungi nombor talian khidmat pelanggan kami yang tertera di resit pembelian untuk proses penghantaran yang baru.

Sila hubungi no khidmat pelanggan kami dan ambil video produk yang sampai ( rosak ) kepada kami untuk kami sahkan.

Cash On Delivery ( COD ) mengambil masa 3-5 hari bekerja. Bergantung pada kawasan yang dihantar.

"Selepas berkahwin, cantik pada nilaian seorang lelaki bukan pada aspek fizikal atau luaran seorang isteri saja, apa yang lebih utama adalah pembentukan diri, sikap dan tanggungjawab. Biarlah kecantikan luaran itu seiring dengan kecantikan dalaman,"

Sebarang Pertanyaan :

0103144300 @ mjempire@warisanherba.com

Copyright © 2020 MJ EMPIRE RESOURCES All Rights Reserved.

Title of the document 1 Set ( 2 botol ) Feminine Wash
Freegift Garam Bukit
Free Voucher Repeat Order
Berpeluang Menang "Rice Cooker"
Free Postage
RM 250 RM 120
Title of the document 2 Set ( 4 botol ) Feminine Wash
Freegift Garam Bukit + Beg M.Up
Free Voucher Repeat Order
Berpeluang Menang "Vacuum"
Free Postage
RM 500 RM 200
Title of the document 4 Set ( 8 botol ) Feminine Wash
2x Freegift Garam Bukit + Beg M.Up
Free Voucher Repeat Order
Berpeluang Menang "Cincin Emas 916"
Free Postage
RM 1250 RM 350